Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
875€

ΚΑΜΠΟΤΖΗ - ΠΟΥΚΕΤ 12 μέρες

Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων

Είδος: Αεροπορική
Περίοδος: Χειμώνας 2018, Άνοιξη 2018, Καλοκαίρι 2018, Φθινόπωρο 2018,
Διάρκεια: 12 μέρες
Αναχωρήσεις: Από 10-01-2018 ως 15-12-2018,
1. ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΕΜ ΡΙΠ

Aναχώρηση για την Σιέμ Ρίπ, με ενδιάμεσο σταθμό.


2. ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΣΙΕΜ ΡΙΠ

Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το θρησκευτικό συγκρότημα και η βασιλική πόλη Άνγκορ Τομ του 12ου αιώνα είναι οι δύο βασικοί λόγοι για να επισκεφθεί κανείς την Σιεμ Ριπ. Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της χώρας στο Πολιτιστικό Χωριό της Καμπότζης και επισκεφθείτε την παραδοσιακή Νυχτερινή Αγορά του Άνγκορ για να εξασκηθείτε στην τέχνη του παζαρέματος ή να δοκιμάσετε προαιρετικά τοπικές γεύσεις σε εστιατόριο με παραδοσιακούς χορούς Apsara.Διανυκτέρευση.


3. ΣΙΕΜ ΡΙΠ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ANGKOR WAT)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.Θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στο Angkor Wat, το μεγαλύτερο θρησκευτικό μνημείο στον κόσμο. Το μνημείο καλύπτει μια τεράστια έκταση 1,6 τετραγωνικών χιλιομέτρων και περιβάλλεται από μια μεγάλη τάφρο. Ο θεός-βασιλιάς Suryavarman ΙΙ διέταξε την κατασκευή του τον 12ο αιώνα και αφιέρωσε το ναό στον Βισνού, μία Ινδουιστική θεότητα. Οι 5 τεράστιοι πύργοι έχουν την ίδια συμβολική λειτουργία, όπως και οι άλλοι ναοι του Angkor,και αντιπροσωπεύουν το όρος Meru, το μυθικό τόπο κατοικίας των Ινδουιστών θεών. Στις εξωτερικές αίθουσες είναι μερικά από τα ωραιότερα και καλύτερα διατηρημένα ανάγλυφα των Khmer. Θα ολοκληρώσουμε την επίσκεψη μας με το τον λόφο Bakheng,όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή από ψηλά και να απολαύσουμε την πανοραμική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Για το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για βόλτα και ψώνια. Διανυκτέρευση.


4. ΣΙΕΜ ΡΙΠ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ANGKOR WAT)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου . Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την αρχαία αυτοκρατορική πρωτεύουσα Χμερ του Angkor Thom.Τα ερείπια του Angkor Thom, που σημαίνει «μεγάλη πόλη», προβάλουν μέσα απο την τροπική ζούγκλα και καλύπτουν 10 τετραγωνικα χιλιομέτρα, μία κλίμακα που απλά προκαλεί δέος.Η πόλη διαθέτει μια εκπληκτική σειρά από ναούς και παλάτια, με ολόκληρη την πόλη να προστατεύεται από τείχη και τάφρους. Θα περάσουμε μέσα από μία από τις πέντε μνημειώδεις πύλες, και θα διασχίσουμε την πλέον ξηρά τάφρο πάνω από ένα υπερυψωμένο μονοπάτι που φρουρείται από 54 δαίμονες και θεότητες, κρατώντας ένα τεράστιο φίδι.Στη συνέχεια θα περάσουμε κάτω από τους επιβλητικούς πύργους που διακοσμούνται από τα κεφάλια του Βούδα της Συμπόνιας, και ατενίζουν τα τέσσερα σημέία του ορίζοντα.Ο μαγευτικός ναός Bayon βρίσκεται ακριβώς στη μέση της πόλης. Ανεβείτε τα σκαλιά για να βρεθείτε αντιμέτωποι με περισσότερα από 200 αινιγματικά χαμόγελα στους 54 πύργους κοιτάζοντας προς τα κάτω σε σας από κάθε οπτική γωνία. Συνεχίζουμε στον εντυπωσιακό πυραμιδικό ναό Baphuon , που χτίστηκε ως ένας ινδουιστικό ναός, αλλά μετατράπηκε σε βουδιστικό.Ένα άγαλμα 70 μέτρων μήκους του ανακλινόμενα Βούδα παραμένει ημιτελής - μια απόδειξη για την εγκατάλειψη της πόλης. Δείτε τα εξαιρετικά καλά διατηρημένα γλυπτά στο αίθριο του λεπρού βασιλιά και θαυμάσετε τούς πέτρινους ελέφαντες,που αποτελούν μέρος απο το τείχος της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


5. ΣΙΕΜ ΡΙΠ - ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά οδικώς για Phnom Penh, παράλληλα του ποταμού Mekong και μέσα από καταπράσινους  οριζώνες.Άφιξη στην Phnom Penh, την κύρια και μεγαλύτερη πόλη της Καμπότζης. Η θρυμματισμένη αποικιακή αρχιτεκτονική δημιουργεί ένα ελκυστικό και πολύ ζωντανό φόντο στους δρόμους της. Η πόλη αυτή έχει αρκετά εντυπωσιακά μοναστήρια και αρχαίους ναούς. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


6. ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ & ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Σήμερα θα εξερευνήσετε την Πνομ Πενχ.Ανατρέξτε στα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης ιστορικά γνωστή ως το «μαργαριτάρι της Ασίας», όπως το Βασιλικό Παλάτι, το Εθνικό Μουσείο και το πανέμορφο βουδιστικό ναό του Wat Phnom. Επισκεφθείτε το τεράστιο συγκρότημα με το Βασιλικό Παλάτι, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από κατασκευές σε στιλ παγόδα. Η αίθουσα του θρόνου έχει μια κλιμακωτή οροφή που ολοκληρώνεται με ένα πύργο 59 μέτρων.Η Ασημένια Παγόδα, το βασιλικό παρεκκλήσι, παίρνει το όνομά του από τα 5.000 ασημένια πλακάκια που καλύπτουν το δάπεδο του κυρίως ναού. Κάθε πλακίδιο γίνεται από ένα κιλό ασήμι. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Γάλλο αρχαιολόγο και ζωγράφο Groslier το 1917, και κατασκευάστηκε σε ένα παραδοσιακό στυλ Χμερ από τεχνίτες της Καμπότζης. Το μουσείο διαθέτει χάλκινα και ξύλινα γλυπτά, και σας δίνει μια συναρπαστική ματιά του πολιτισμού της χώρας.Η τελευταία επίσκεψη είναι στο Wat Phnom, ένα επιβλητικό ναό που ιδρύθηκε το 1373 και βρίσκεται σε ένα μικρό λόφο στην καρδιά της πόλης. Ο θρύλος λέει ότι αυτό σηματοδοτεί την ίδρυση του τόπου της ίδιας της Πνομ Πενχ. Στο εσωτερικό, μπορείτε να δείτε ένα χάλκινο καθιστό Βούδα, υπέροχες τοιχογραφίες και ένα μεγάλο βωμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση .


7. ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ - ΠΟΥΚΕΤ

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου,μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Πουκέτ.Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε κάποια από τις όμορφες παραλίες του νησιού.Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το νησί. Για το απόγευμα σας προτείνουμε ένα πακέτο αναζωογόνησης spa στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.


8. ΠΟΥΚΕΤ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΛΛΕΝΙΟ ΝΗΣΙ)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Σήμερα θα ξεφύγουμε από τα πλήθη για μια χαλαρωτική ημέρα στην παραλία του Coral Island. Μια σύντομη βόλτα με ταχύπλοο, σας μεταφέρει σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο για μια μέρα ηλιόλουστη και διασκεδαστική. Κάντε μια βουτιά στον ωκεανό, χαλαρώστε στην παραλία με την λευκή άμμο ή επιλέξτε να προσθέσετε δραστηριότητες, όπως ψαροντούφεκο, αλεξίπτωτο, βόλτα με βάρκα με μπανάνα ή κολύμβηση με αναπνευστήρα. (περιλαμβάνεται γεύμα σε τοπικό εστιατόριο). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


9. ΠΟΥΚΕΤ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΙ - ΠΙ)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία. Για σήμερα έχουμε   την παρακάτω προαιρετική ολοήμερη εκδρομή με speed boat στα νησιά Πι Πι (περιλαμβάνεται γεύμα σε τοπικό εστιατόριο). Ανακαλύψτε τους θεαματικούς σχηματισμούς με τα ασβεστολιθικά πετρώματα του νησιού Phi Phi. Επισκεφθείτε την Maya Bay, όπου γυρίστηκε η ταινία "Η Παραλία" .Χαλαρώστε και κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες. Τελευταία στάση σε ένα πανέμορφο νησί με ​​μεγάλη παραλία με λευκή άμμο. Καλό σημείο για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στην παραλία ή να πάτε για κολύμπι και ψαροντούφεκο σε ένα ωραίο ύφαλο του νησιού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


10. ΠΟΥΚΕΤ (ΠΡΟΙΑΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ PHUKET FANTASEA SHOW)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία ή κάποια εκδρομή . Για το βράδυ σας προτείνουμε μια από τις καλύτερες νυχτερινές εξορμήσεις του νησιού, το "Phuket Fantasea Show"-ένα τρίωρο υπερθέαμα με δείπνο, εμπνευσμένο από την κουλτούρα και την ιστορία  της Ταϊλάνδης.  Το εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό  με τα χολιγουντιανά εφέ, τα ακροβατικά, τα πυροτεχνήματα και τις εντυπωσιακές φιγούρες 30 και πλέον ελεφάντων κάνουν το Phuket Fantasea Show μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε! Διανυκτέρευση.


11. ΠΟΥΚΕΤ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις τελευταίες σας αγορές ή περνώντας το χρόνο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου . Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμου. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος.


12. ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

* Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Στην περίπτωση που δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις, στον κοστολογημένο ναύλο, θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο.
* Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € - $, η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική
διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής.
* Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με τη κράτηση των εισιτηρίων.
* Όλες οι παραπάνω τιμές ειναι κατ’ατομο σε δίκλινο δωμάτιο.
* Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης. Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις.
* Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες με εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται με άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις.
* Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 13.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00 μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων.
* Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν, χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.
* Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων & ειδικών γεγονότων.
* Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία.Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.


.