Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

 • Εκδρομές στην αριστοκρατική Βιέννη, τα Βιεννέζικα δάση και το Σάλτσμπουργκ, την πατρίδα του Μότσαρτ. Ομαδικά ταξίδια στην μεσαιωνική Πράγα με πλήρες πρόγραμμα εκδρομών στην λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ, στο Τσέσκυ Κρούμλοβ και στο Χράτσανυ. Ταξιδιωτικά πακέτα στη “Βασίλισσα του Δούναβη”, τη Βουδαπέστη και τα πανέμορφα παραδουνάβια χωριά.
  Καλοκαίρι, 15 Αυγούστου, 28η Οκτωβρίου & Φθινόπωρο 2021
  Read More
 • Εκδρομές στην γειτονική Ιταλία. Θα δούμε τη Ρώμη με το επιβλητικό Κολοσσαίο και το Βατικανό. Θα γνωρίσουμε τη Βενετία με τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, το Μεγάλο Κανάλι, και τη Πλατεία του Αγίου Μάρκου, τη Φλωρεντία, το Μιλάνο, αλλά και την Νάπολη, το Σορέντο, το Αμάλφι και την Σικελία.
  Αγίου Πνεύματος, Καλοκαίρι, 15 Αυγούστου, 28η Οκτωβρίου & Φθινόπωρο 2021
  Read More
 • Ομαδικά ταξίδια στην Ιβηρική Χερσόνησο. Εκδρομές στη μαγευτική Ισπανία, τη χώρα των καλλιτεχνών του Πικάσο, του Νταλί και του Θεοτοκόπουλου, τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη. Ταξιδιωτικά πακέτα εκδρομών στην Πορτογαλία και στις μεγαλύτερες πόλεις της, τη Λισαβόνα και το Πόρτο.
  Αγίου Πνεύματος, Καλοκαίρι, 15 Αυγούστου, 28η Οκτωβρίου & Φθινόπωρο 2021
  Read More
 • Ομαδικά ταξιδιωτικά πακέτα για Μάλτα, το νησί των Ιπποτών. Περπατήστε στα πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια, γευτείτε τη μαλτέζικη κουζίνα και επισκεφτείτε το μαγευτικό νησί της Καλυψούς, το Γκόζο.
  Αγίου Πνεύματος, Καλοκαίρι & 15 Αυγούστου 2021
  Read More
 • Ομαδικά ταξίδια στην Ολλανδία και την πόλη του Βαν Γκονγκ, το Άμστερνταμ. Εκδρομές στο Βέλγιο και τις Βρυξέλλες με το Βασιλικό Παλάτι και την Γκραν Πλας, τη Γάνδη και την Μπρυζ.
  Αγίου Πνεύματος, Καλοκαίρι, 15 Αυγούστου & 28η Οκτωβρίου 2021
  Read More
 • Εκδρομές στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας, το Βερολίνο, το Μόναχο και τη Χαϊδελβέργη, Ομαδικά ταξίδια στην χώρα των Άλπεων, την Ελβετία. Θα γνωρίζουμε τη Βέρνη, τη Λωζάνη, τη Ζυρίχη και τη Γενεύη.
  Αγίου Πνεύματος, Καλοκαίρι, 15 Αυγούστου, 28η Οκτωβρίου & Φθινόπωρο 2021
  Read More
 • Ομαδικά ταξίδια στη Ρωσία στη χώρα της τέχνης και της υψηλής τεχνολογίας με πλήρη προγράμματα εκδρομών στην Αγία Πετρούπολη και Μόσχα. Ταξιδιωτικά πακέτα στην Πολωνία, την μαγευτική Κρακοβία και Βαρσοβία.
  Αγίου Πνεύματος 2021
  Read More
 • Ομαδικά ταξίδια στις πανέμορφες Δαλματικές Ακτές. Θα γνωρίσουμε την Κροατία με την μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ,το Ζάγκρεμπ, το Σπλιτ και το γραφικό Τρογκίρ και θα θαυμάσουμε την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, τη Λιουμπλιάνα με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.
  Καλοκαίρι, 15 Αυγούστου & Φθινόπωρο 2021
  Read More
 • Ταξιδιωτικά πακέτα και εκδρομές στις Βαλτικές Χώρες. Θα γνωρίσουμε το μαγευτικό Ταλλίν της Εσθονίας, τη γοητευτική Ρίγα της Λετονίας και το κουκλίστικο Βίλνιους της Λιθουανίας.
  Αγίου Πνεύματος, Καλοκαίρι, 15 Αυγούστου & Φθινόπωρο 2021
  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all