Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
165€

NAUTICA BAY HOTEL 3*

Διακοπές με δικό σας μέσο (Ι.Χ.)

Είδος: Οδική
Περίοδος: Καλοκαίρι 2020, Φθινόπωρο 2020,
Διάρκεια: 6 και 8 μέρες
Αναχωρήσεις: Από 03-07-2020 ως 04-10-2020,
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στο Νοτιότερο άκρο της Αργολίδας, απέναντι από τις Σπέτσες, βρίσκεται το ξενοδοχείο Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι. Σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια, ο κόλπος του Πόρτο Χελίου απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο Nautica Bay, από την αρχαία πόλη ‘Αλιάς’ στην αριστερή πλευρά, έως το άλλο άκρο όπου βρίσκεται το κέντρο του χωριού. Το ξενοδοχείο μας Nautica Bay – τριών αστέρων – προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου και 1200 μέτρα από το κέντρο του χωριού.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται 180 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα από τα καλύτερα φυσικά θαλάσσια καταφύγια της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι εξελίχθηκε σε κοσμοπολίτικο προορισμό λόγω της γεωγραφικής του θέσης και του ήπιου κλίματος.


ΔΙΑΜΟΝΗ

Το ξενοδοχείο Nautica Bay διαθέτει 164 διαφόρων τύπων δωμάτια. Σε ένα κήπο 35 στρεμμάτων, τα δωμάτια μοιράζονται σε 9 συνολικά κτίρια.

Το κεντρικό κτίριο διαθέτει 2 ορόφους 20 δωματίων δίκλινων. Ο 1ος όροφος υπερυψωμένος, φιλοξενεί τις σουίτες οι οποίες κατασκευάστηκαν το 2006, την υποδοχή, το καλοκαιρινό εστιατόριο, το κατάστημα, το Meeting room και το χειμερινό εστιατόριο - αίθουσα εκδηλώσεων βρίσκεται στον ισόγειο όροφο με άμεση θέα στη θάλασσα και την παραλία.

Τα υπόλοιπα 8 κτίρια, είναι αμφιθεατρικά κατανεμημένα και αποτελούνται όλα από 2 ορόφους 8 δωματίων. Τα περισσότερα έχουν θέα στη θάλασσα και στην πισίνα του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια με θέα κήπο έχουν ανακαινιστεί το 2008 με ιδιαίτερη έμφαση στην επίπλωση καθώς και στον κήπο ο οποίος έχει επιμεληθεί από αρχιτέκτονα. Η υποδοχή του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Δίκλινο στο κεντρικό κτίριο έως 3 / άτομα 16 / τ.μ.
Δίκλινο δωμάτιο στο κεντρικό κτίριο με διπλό κρεβάτι (King size 180X200) ή 2 μονά κρεβάτια.
Δυνατότητα για τρίτο κρεβάτι – μεγέθους 90Χ200, ξύλινο ή υφασμάτινο περίβλημα και με κανονικό στρώμα, Flat TV 32’’ με διευρυμένο πρόγραμμα τηλεόρασης,
Δωρεάν WiFi, Χρηματοκιβώτιο

Δωμάτια στα κτίρια με θέα θάλασσα από απόσταση έως 3 / άτομα 16 / τ.μ.
Διπλό κρεβάτι (King size 180X200) ή 2 μονά κρεβάτια
Δυνατότητα για τρίτο κρεβάτι – μεγέθους 90Χ200, ξύλινο ή υφασμάτινο περίβλημα και με κανονικό στρώμα, Flat TV 32’’ με διευρυμένο πρόγραμμα τηλεόρασης, Δωρεάν WiFi Internet

Δωμάτιο με θέα κήπο έως 3 / άτομα 16 / τ.μ.
Δίκλινο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι (King size 180X200) ή 2 μονά κρεβάτια
Δυνατότητα για τρίτο κρεβάτι – μεγέθους 90Χ200, ξύλινο ή υφασμάτινο περίβλημα και με κανονικό στρώμα, Flat TV 32’’ με διευρυμένο πρόγραμμα τηλεόρασης, Δωρεάν WiFi Internet

Σουίτα κεντρικό κτίριο 2 + 2 / άτομα 39 / τ.μ.
Το δωμάτιο της σουίτας διαθέτει διπλό κρεβάτι (King size 180X200)
Τρίτο ή τέταρτο άτομο παιδιά έως 15 ετών στο χώρο του σαλονιού που χωρίζεται με εσωτερική πόρτα από το δωμάτιο των γονέων
Flat TV 32’’ με διευρυμένο πρόγραμμα τηλεόρασης, Δωρεάν WiFi Internet, Xρηματοκιβώτιο

Junior suite κεντρικό κτίριο 2 + 1 / άτομα 27 / τ.μ.
Το δωμάτιο της Junior σουίτας διαθέτει υπέρδιπλο κρεβάτι (King size 180X200) και ένα καναπέ διαστάσεων μονού κρεβατιού (90Χ190) στον ίδιο χώρο και μπορεί να εξυπηρετήσει 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 14 ετών.
Flat TV 32’’ με διευρυμένο πρόγραμμα τηλεόρασης, Δωρεάν WiFi Internet, Xρηματοκιβώτιο

Επικοινωνούντα δωμάτια κεντρικό κτίριο έως 6 / άτομα 2x16 / τ.μ.
Τα επικοινωνούντα δωμάτια είναι ενωμένα εσωτερικά ανά δύο με διπλή εσωτερική πόρτα. Κάθε δωμάτιο έχει την δική του είσοδο, μπάνιο, κλιματισμό Flat TV32’’ μικρό ψυγείο και χρηματοκιβώτιο.
Το ένα δωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι King size 180X200. Το δεύτερο δωμάτιο διαθέτει 2 μονά κρεβάτια (90Χ200). Σε κάθε δωμάτιο είναι δυνατόν να προστεθεί ένα επιπλέον κρεβάτι.
Δυνατότητα για τρίτο κρεβάτι – μεγέθους 90Χ200, ξύλινο ή υφασμάτινο περίβλημα και με κανονικό στρώμα.
Flat TV 32’’ με διευρυμένο πρόγραμμα τηλεόρασης, Δωρεάν WiFi Internet, Χρημστοκιβώτιο

Επικοινωνουντα δωματια θεα κηπο έως 6 / άτομα 2x16 / τ.μ.
Τα επικοινωνούντα δωμάτια είναι ενωμένα εσωτερικά ανά δύο. Κάθε δωμάτιο έχει την δική του είσοδο, μπάνιο, κλιματισμό Flat TV32’’ μικρό ψυγείο.
Το ένα δωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι King size 180X200. Το δεύτερο δωμάτιο διαθέτει 2 μονά κρεβάτια (90Χ200). Σε κάθε δωμάτιο είναι δυνατόν να προστεθεί ένα επιπλέον κρεβάτι.
Δυνατότητα για τρίτο κρεβάτι – μεγέθους 90Χ200, ξύλινο ή υφασμάτινο περίβλημα και με κανονικό στρώμα.
Flat TV 32’’ με διευρυμένο πρόγραμμα τηλεόρασης, Δωρεάν WiFi Internet

Οικογενειακό δωμάτιο έως 4 / άτομα 41 / τ.μ.
Τα οικογενειακά δωμάτια βρίσκονται στο τελευταίο κτίριο του ξενοδοχείου μετά το μίνι γκόλφ με θέα θάλασσα από απόσταση.
Διαθέτουν μια μοναδική είσοδο. Στον χώρο εισόδου έχουμε υπέρδιπλο κρεβάτι (180Χ200cm) για τους γονείς και στο εσωτερικό δωμάτιο 2 μονά κρεβάτια (90Χ200cm). Το οικογενειακό δωμάτιο διαθέτει μικρο κουζινάκι με ψυγείο, βραστήρα νερού και μικρή λάντζα.
Κρεβάτι υπέρδιπλο (king size 180X200)Μια εσωτερική πόρτα χωρίζει το δωμάτιο των παιδιών το οποίο διαθέτει 2 μονά κρεβάτια, κλιματισμό, Flat TV32’’1 ευρύχωρο μπάνιο. Κατάλληλο για τετραμελείς οικογένειες. Free Wi-Fi


ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΜΠΑΡ

Εστιατόριο Hydra
Δειπνήστε στο εστιατόριο με την πιο όμορφη θέα στο Πόρτο Χέλι.

Το εστιατόριο
Το ξενοδοχείο μας Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι διαθέτει αίθουσα που διατίθεται για εκδηλώσεις γάμου ή βάπτισης. Με μακρόχρονη πείρα στην διοργάνωση εκδηλώσεων, ανακαινίσαμε αυτή την αίθουσα το 2006 με σκοπό την απρόσκοπτη διοργάνωση της δικής σας ιδαίτερης γιορτής. Η αίθουσα λειτουργεί αυτόνομα μπροστά από το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου σε απόσταση από τα δωμάτια ώστε να μην ενοχλούνται από την μουσική. Έτσι διασφαλίσαμε την διασκέδασή σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παράλληλα ο κλιματισμός και ο εξαερισμός της αίθουσας θα διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ο εξοπλισμός της αίθουσας περιλαμβάνει 220 καθίσματα, λευκά καλύματα καθισμάτων, διαφορετικά χρώματα τραπεζομάνδηλων, ρυθμιζόμενο φωτισμό καθώς και σερβίτσιο πολυτελείας πλήρες. Η θέα στο νυχτερινό Πόρτο Χέλι μέσα από την αίθουσα είναι ευχάριστη έκπληξη.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο ξενοδοχείο Nautica Bay η υποδοχή είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο έτοιμη να σας δώσει πληροφορίες για το Πόρτο Χέλι και τους κοντινούς προορισμούς, να καλέσει ένα Ταξί για το κέντρο του χωριού, να οργανώσει ενοικίαση αυτοκινήτου ή ποδηλάτου, να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις για τις εξαιρετικές παραλίες και να σας παρέχει πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης.

Το πρωινό πλήρες και με καθημερινές εναλλαγές στην ποικιλία, σερβίρεται στο εστιατόριο με την καλύτερη θέα στη θάλασσα.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από την πισίνα του ξενοδοχείου λειτουργούν πλυντήρια και στεγνωτήρια με ειδικό νόμισμα το οποίο προμηθεύεστε από την υποδοχή έναντι αντιτίμου.

Η παιδική χαρά, τοποθετημένη ακριβώς κάτω από το μπάρ της πισίνας, θα απασχολήσει τους μικρούς επισκέπτες μας ενώ οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν ένα κοκτέιλ με θέα τον κόλπο του Πόρτο Χελίου.

Στα μπάνια των δωματίων υπάρχουν σαμπουάν, αφρόλουτρο και σαπούνι. Στα μπαλκόνια όλων των δωματίων υπάρχουν απλώστρες που θα εξυπηρετήσουν τις οικογένειες με πολυήμερες παραμονές. Απο την υποδοχή μπορούν να ζητηθούν άνευ χρεώσεως επιπλέον σετ ραψίματος, σκούφος ντους κλπ.

Στους κοινόχρηστους χώρους θα βρείτε:
WiFi Internet
Πισίνα
Παιδική πισίνα
Οργανωμένη παραλία με Beach Bar, ξαπλώστρες και ομπρέλες άνευ χρέωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου
Μπάρ περιμετρικά της πισίνας από 09.00 έως 00.30 σε λειτουργία τους καλοκαιρινούς μήνες
Παιδική χαρά
Εστιατόριο πρωινού με εξωτερικό χώρο καπνιστών και δείπνου με προνομιακή θέα στο Πόρτο Χέλι
Χειμερινό Disco Bar
Πινγκ πονγκ και μπιλιάρδο (λειτουργεί αυτόνομα με νόμισμα)
Αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών
2 γήπεδα tennis (εξοπλισμός άνευ χρέωσης από την υποδοχή)
Μίνι γκόλφ (εξοπλισμός άνευ χρέωσης από την υποδοχή)
Κατάστημα ειδών πρώτης ανάγκης
Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων άνευ χρέωσης


.