Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
575€

ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΓΙΟΡΤΕΣ 5 μέρες

Αμβούργο (4 διαν.) – Χριστουγεννιάτικη αγορά - Λύμπεκ – Βρέμη

Είδος: Αεροπορική
Περίοδος: Χριστούγεννα 2020, Πρωτοχρονιά 2020,
Διάρκεια: 5 μέρες
Αναχωρήσεις: 24-12-2020, 31-12-2020,
1. ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Αμβούργο. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην πόλη που αποτελεί το σημαντικότερο λιμάνι της Γερμανίας. Η ξενάγησή μας με πούλμαν και εν μέρει με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, περιλαμβάνει έναν γοητευτικό συνδυασμό από ιστορικά κτίρια, πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτίσματα, τους δρόμους με τα εξόχως πολυτελή και ακριβά καταστήματα και καταλήγει στην πραγματική καρδιά του αστικού κορμού, στις λαϊκές γειτονιές των ναυτών και την γνωστή Ρέπερμπαν με τα κόκκινα φανάρια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Ιστορική χριστουγεννιάτικη αγορά του Αμβούργου (Historischer Weihnachtsmarkt am Rathaus). Διανυκτέρευση.


2. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΥΜΠΕΚ

Μια σύντομη διαδρομή μέσα από την καταπράσινη πεδιάδα της βορείου Γερμανίας θα μας φέρει στο Λύμπεκ, την παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Ένωσης, και σπουδαίο εμπορικό κόμβο της Βαλτικής κατά το Μεσαίωνα. Το ιστορικό κέντρο της σήμερα μικρής πόλης, είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτεκτονικά σύνολα της βορείου Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO. Η περιήγηση στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτίρια θα μας αποκαλύψει την σπουδαία αρχιτεκτονική και ιστορική ταυτότητα της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο κεντρικό μας ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στο κέντρο της πανέμορφης πόλης ή κατά μήκος της παραλίας. Διανυκτέρευση.


3. ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΕΡΜΗ

Το πρωί θα ξεκινήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην τρίτη πόλη της Χανσεατικής Τριάδας (μετά από το Αμβούργο και το Λύμπεκ), την πανέμορφη Βρέμη. Ξενάγηση με τα πόδια στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επίσκεψη του πασίγνωστου δημαρχείου, που μαζί με την κεντρική πλατεία και το τεράστιο μεσαιωνικό άγαλμα του Ρολάνδου, βρίσκεται επίσης στην Λίστα Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Αμβούργο. Διανυκτέρευση.


4. ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Ημέρα ελεύθερη στο Αμβούργο για να χαρούμε τη γιορτινή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αυτής της αριστοκρατικής όσο και ανέλπιστα ενδιαφέρουσας πόλης. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το αξιόλογο Μουσείο Καλών Τεχνών του Αμβούργου (Hamburger Kunsthalle) (είσοδος δεν περιλαμβάνεται) ή να απολαύσετε προαιρετικά μια ωριαία κρουαζιέρα στη λίμνη Alster (το κόστος δεν περιλαμβάνεται) Διανυκτέρευση.


5. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΘΗΝΑ

Μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
2. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
3. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
4. Συνιστούμε να έχετε μαζί σας την Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης – ασθένειας.
5. Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.


.