Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
325€

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΟΔΙΚΩΣ ΠΑΣΧΑ, ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ & ΙΟΥΝΙΟΣ 6 μέρες

Νις (1 διαν.) – Βουδαπέστη (3 διαν.) – Βελιγράδι - Νις (1 διαν.)

Είδος: Οδική
Περίοδος: Πάσχα 2019, Αγίου Πνεύματος 2019, Καλοκαίρι 2019,
Διάρκεια: 6 μέρες
Αναχωρήσεις: 25-04-2019, 01-06-2019, 15-06-2019, 22-06-2019, 29-06-2019,
1. ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ

Αναχώρηση στις 6.30 π.μ. από Αθήνα. Hμίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, μας οδηγεί στην περιοχή της Νις, για δείπνο και διανυκτέρευση.


2. ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινή αναχώρηση για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι και το Νόβισαντ φθάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκετ. Το απόγευμα το «Παρίσι της Ανατολής» η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και προαιρετικά μίνι κρουαζιέρα με καραβάκι στο Δούναβη, 'απολαμβάνοντας' έτσι τη νυχτερινή όψη της πόλης, διανυκτέρευση.


3. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Η πανοραμική ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας ξεκινά από τη Βούδα και το λόφο του Γκέλερτ και συνεχίζεται με τους Πύργους των Ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματια, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο αργότερα διασχίζοντας μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην Πέστη και την Πλατεία Ηρώων, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τελειώνουμε με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορούμε να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο VACI. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά, διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.


4. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ)

Ημέρα ελεύθερη. Μπορούμε να την αφιερώσουμε στην πόλη, για περιπάτους, επισκέψεις ή εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για ημερήσια εκδρομή (προαιρετικά) στη Βιέννη. Μετά από μια διαδρομή τριών περίπου ωρών θα φθάσουμε στην πόλη του Στράους και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (Ring), την κρατική Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους Αυτοκρατορικούς και Λαϊκούς Κήπους, το Παλάτι Χοφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο καθώς και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η Πλατεία Σβαρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα και ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη για δείπνο και διανυκτέρευση.


5. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΙΣ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε μέσω της γνωστής πλέον διαδρομής, για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι, όπου θα έχουμε σύντομη στάση - επίσκεψη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για τον τελικός μας για σήμερα προορισμό την περιοχή της Νις, για δείπνο και διανυκτέρευση.


6. ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση το πρωί για Αθήνα μέσω του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1) Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον διοργανωτή για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. 2) Στην Πασχαλινή Αναχώρηση 25/4, θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία στον Ορθόδοξο Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στη Βουδαπέστη. 3) Οι διανυκτερεύσεις του Νις μπορεί να γίνουν στο Παρασίν ή στο Κρουσεβατς.


.