Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
595€

ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΛΟ ΚΑΘ. ΔΕΥΤΕΡΑ - 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 8 μέρες

Εν πλω (1 διαν.) - Μοντεκατίνι (2 διαν.) - Κάστρο Γκαρισάν ντι Καβούρ - Άλμπα - Φλωρεντία – Μιλάνο (2 διαν.) – Τορίνο (1 διαν.) - Αλπικό Σεντ Μόριτζ – εν πλω (1 διαν.)

Είδος: Οδική
Περίοδος: Καθαρά Δευτέρα 2019, 25η Μαρτίου 2019,
Διάρκεια: 8 μέρες
Αναχωρήσεις: 04-03-2019, 18-03-2019,
1. ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση προς Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για το ταξίδι στην Ανκόνα, που μοιάζει περισσότερο με κρουαζιέρα: casino, disco, εστιατόριο, μπαρ, καταστήματα και άνετη διανυκτέρευση εν πλω.


2. ΑΝΚΟΝΑ – ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

Άφιξη στην Ανκόνα και πορεία για το Μόντεκατίνι. Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.


3. ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, Η “ΚΑΡΔΙΑ” ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Πρόγευμα και μεταφερόμαστε στη Φλωρεντία για τη περιήγηση μας στη πόλη. Ντουόμο, Βαπτιστήριο (Ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής με μπρούντζινες πόρτες και μωσαϊκά), Πιάτσα ντε λα Σινιορία, Παλάτσο Βέκιο, Λότζια, Παλάτσο Ουφίτσι, Πόντε Βέκιο, εκκλησία Σάντα Κρότσε είναι κάποια από αυτά που θα θαυμάσουμε . Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας.


4. ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΤΟΡΙΝΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το γοητευτικό Τορίνο. Η πόλη είναι χτισμένη σε πεδιάδα στους πρόποδες των Άλπεων, διασχίζεται από τον ποταμό Πάδο και τα δύο τμήματά της εκατέρωθεν του ποταμού συνδέονται με μεγάλες, γραφικές πέτρινες γέφυρες. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό με τη φημισμένη Ιερά Σινδόνη, το Αιγυπτιακό Μουσείο (το 3ο σε μέγεθος και σημασία για την Αρχαία Αίγυπτο παγκοσμίως μετά από αυτό της Βρετανίας και του Καΐρου), το Μουσείο Κινηματογράφου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο.


5. ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΛΟ – ΚΑΣΤΡΟ ΓΚΑΡΙΣΑΝ ΝΤΙ ΚΑΒΟΥΡ – ΑΛΜΠΑ & ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - ΜΙΛΑΝΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την αδιαφιλονίκητη πρωτεύουσα της περιοχής, την Άλμπα. Στην πόλη εναλλάσσονται Μεσαιωνικές στοές με αρχοντικά, ως μια υπενθύμιση των οικογενειών που μεταξύ του 13ου και 15ου αιώνα εγγυούνταν το κύρος της. Σημαντικότατος σταθμός και του αρχαίου Ρωμαϊκού δρόμου Alba Pompeia. Βέβαια δεν μπορεί να αντισταθεί κάποιος εύκολα και στη φιλόξενη μυρωδιά της σοκολάτας και της τρούφας, ενός ακόμη εξαιρετικού προϊόντος που μας δίνει αυτή η γη. Συνεχίζουμε με την περιοχή Λάνγκε, παγκοσμίως γνωστή και για την παραγωγή σπουδαίων κρασιών, με «βασιλιά» το περίφημο Μπαρόλο. Στάση στο ομώνυμο χωριό Μπαρόλο (Barolo). Το απόγευμα πορεία για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


6. ΣΕΝΤ ΜΟΡΙΤΖ (170χλμ.)

Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στο Σεντ Μόριτζ (Ελβετικές Άλπεις), βορειοδυτικά του Μιλάνου. Αν και αρχικά έγινε γνωστό ως καλοκαιρινό θέρετρο χάρη στις θεραπευτικές πηγές του, εντέλει εξελίχτηκε σε πρωτοπόρο του χειμερινού τουρισμού κι έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους εκφραστές του αλπικού lifestyle. Επιστροφή στο Μιλάνο. Δείπνο.


7. ΜΙΛΑΝΟ – ΑΝΚΟΝΑ

Πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα με ενδιάμεσες στάσεις. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους.


8. ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη το μεσημέρι στην Πάτρα και μεταφορά στην Αθήνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.

Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:
1 Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
2 Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
3 Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
4 Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
5 Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
6 Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
7 Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
8 Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.


.