Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
495€

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΔΙΚΩΣ 7 μέρες

Εν πλω (1 διαν.) - Πομπηία – Ρώμη (2 διαν.) – Σιένα – Φλωρεντία (1 διαν.) – Βενετία - Μέστρε (1 διαν.) – εν πλω (1 διαν.)

Είδος: Οδική
Περίοδος: Άνοιξη 2020, Αγίου Πνεύματος 2020, Καλοκαίρι 2020,
Διάρκεια: 7 μέρες
Αναχωρήσεις: 06-06-2020, 20-06-2020, 27-06-2020,
1. ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ (ΕΝ ΠΛΩ)

Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Απόπλους για Μπάρι το απόγευμα, διανυκτέρευση εν πλω.


2. ΜΠΑΡΙ - ΠΟΜΠΗΙΑ – ΡΩΜΗ

Άφιξη στο Μπάρι και αναχώρηση για Πομπηία. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Νεκρής Πόλης που σκεπάστηκε το 79 μ.Χ. από τη στάχτη, μετά την έκρηξη του Βεζούβιου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Ιταλική πρωτεύουσα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.


3. ΡΩΜΗ

Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση - ξενάγηση μας στην «Αιώνια Πόλη» από την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό και συνεχίζουμε με την Αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, το Κολοσσαίο, τις Αυτοκρατορικές Αγορές, το μνημείο του Βιτόριο Εμμανουέλε, την Πιάτσα Βενέτσια και το λόφο του Καπιτωλιου. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε μια επίσκεψη στα Μουσεία Βατικανού ή περιπάτους στον εμπορικό δρόμο Via Del’ Corso, που ξεκινά από την Πιάτσα Βενέτσια και καταλήγει στην Πιάτσα Ντελ Ποπολο, με εύκολη πρόσβαση στη Φοντάνα Ντι Τρέβι, το Πάνθεον, την Πιάτσα Κολονα και την Πιάτσα Ντι Ισπάνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.


4. ΡΩΜΗ - ΣΙΕΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινή αναχώρηση για Φλωρεντία, με παράκαμψη και μικρή στάση - επίσκεψη στη μεσαιωνική Σιένα, με αγέρωχα αρχοντικά, στενά καλντερίμια, ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από το χρόνο, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης, που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στην πόλη της Αναγέννησης, για να δούμε και να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο - σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του 'Αρνο, το Πόντε Βέκκιο. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, δείπνο σε επιλεγμένο κεντρικό εστιατόριο, διανυκτέρευση.


5. ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Βενετία, φθάνουμε και ξεκινάμε αμέσως την επίσκεψη μας στη "Βασίλισσα της Αδριατικής". Με ιδιωτικό βαπορέτο (έξοδα ατομικά) φθάνουμε στην περίφημη πλατεία Σαν Μάρκο, για να γνωρίσουμε τον επιβλητικό ναό του Αγίου Μάρκου, να θαυμάσουμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, το Παλάτι των Δόγηδων, τη Γέφυρα των Στεναγμών. Τέλος, προτείνουμε επίσκεψη σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής των περίφημων κρυστάλλων Murano. Επιστροφή στο Μέστρε, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.


6. ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ (ΕΝ ΠΛΩ)

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, απόπλους νωρίς το μεσημέρι για Πάτρα, διανυκτέρευση εν πλω.


7. ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας το μεσημέρι και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Ορισμένες φορές το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.
Λόγω του περιορισμού της κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης οι επισκέψεις στα σημεία ενδιαφέροντος από τους καθορισμένους σταθμούς αποβίβασης/επιβίβασης καλύπτονται περπατώντας. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Για τις περιπτώσεις που είναι εφικτή η αναβάθμιση της καμπίνας, υπάρχουν οι πιο κάτω επιβαρύνσεις:
Τιμή ανά άτομο με επιστροφή / Ελλάδα - Ιταλία – Ελλάδα:
ΑΒ2 (2κλινη εσωτερική): 65€.
A2 (2κλινη εξωτερική): 85€.
ΑΒ3 (3κλινη εσωτερική): 35€.
Α3 (3κλινη εξωτερική): 65€.
Α4 (4κλινη εξωτερική): 35€.


.