Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
495€

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΔΙΚΩΣ 7 μέρες

Εν πλω (1 διαν.) - Ανκόνα – Βενετία - Μέστρε (1 διαν.) - Φλωρεντία (1 διαν.) - Σιένα – Ρώμη (2 διαν.) - Πομπηία - Μπάρι - Εν πλω (1 διαν.)

Είδος: Οδική
Περίοδος: Φθινόπωρο 2018, Χριστούγεννα 2018, Θεοφάνεια 2019, Χειμώνας 2019, Καθαρά Δευτέρα 2019, 25η Μαρτίου 2019,
Διάρκεια: 7 μέρες
Αναχωρήσεις: 17-11-2018, 22-12-2018, 02-01-2019, 26-01-2019, 16-02-2019, 09-03-2019, 23-03-2019,
1. ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.


2. ΑΝΚΟΝΑ - ΜΕΣΤΡΕ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα το μεσημέρι και αναχώρηση για Βενετία. Τακτοποίηση το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Μέστρε. Διανυκτέρευση.


3. ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρόγευμα και επίσκεψη στη ‘’ Βασίλισσα της Αδριατικής’’. Με ιδιωτικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά), θα φθάσουμε στην Πλατεία του Αγ. Μάρκου για να θαυμάσουμε την ομώνυμη εκκλησία, τη Γέφυρα Των Στεναγμών, τον Πύργο Του Ωρολογιού, το Παλάτι των Δόγηδων, κ.α. Αμέσως μετά αναχώρηση για Φλωρεντία, άφιξη νωρίς το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.


4. ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - (ΣΙΕΝΑ) - ΡΩΜΗ

Πρόγευμα και ξενάγηση στην πόλη της Αναγέννησης, για να δούμε και να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την Πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, το Πόντε Βέκκιο. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για Ρώμη, με μία ευχάριστη παράκαμψη στην όμορφη Σιένα, με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από τον χρόνο, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης, που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός Ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. Άφιξη στην Ρώμη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.


5. ΡΩΜΗ

Πρόγευμα και ξεκινάμε την πανοραμική μας ξενάγηση στην «Αιώνια πόλη» από τις Κατακόμβες και συνεχίζουμε με την Αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, το Κολοσσαίο, τις Αυτοκρατορικές Αγορές, το μνημείο του Βιτόριο Εμμανουέλε, την Πιάτσα Βενέτσια, το λόφο του Καπιτολίου και ολοκληρώνουμε την επίσκεψή μας με την Πλατεία και το Ναό του Αγ. Πέτρου στο Βατικανό, με τη μεγαλόπρεπη Βασιλική του. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε, μια επίσκεψη στα Μουσεία Βατικανού η περιπάτους στον εμπορικό δρόμο Via del Corso, που ξεκινά από την Πιάτσα Βενέτσια και καταλήγει στην Πιάτσα Ντελ Πόπολο, με εύκολη πρόσβαση στη Φοντάνα Ντι Τρέβι, το Πάνθεον, την Πιάτσα Κολόνα και την Πιάτσα Ντι Ισπάνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.


6. ΡΩΜΗ - (ΠΟΜΠΗΪΑ) - ΜΠΑΡΙ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για Πομπηία, επίσκεψη του Αρχαιολογικού Χώρου της νεκρής πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα του Βεζούβιου. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το λιμάνι του Μπάρι. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για την Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.


7. ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας το μεσημέρι και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη το απόγευμα.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά ή αντίστροφα χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Για τις περιπτώσεις που είναι εφικτή η αναβάθμιση της καμπίνας, υπάρχουν οι πιο κάτω επιβαρύνσεις:
Τιμές κατ’ άτομο με επιστροφή (Ελλάδα – Ιταλία – Ελλάδα):
Δίκλινη εσωτερική 65 € το άτομο // Δίκλινη εξωτερική 85 € το άτομο
Τρίκλινη εσωτερική 45 € το άτομο // Τρίκλινη εξωτερική 65 € το άτομο
Τετράκλινη εξωτερική 35 € το άτομο


.