Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
899€

ΜΑΓΙΟΡΚΑ 7 & 8 μέρες

Πάλμα ντε Μαγιόρκα (6 ή 7 διαν.) - Βαλλντεμόσα - Πορτ ντε Σόλιερ – Μανακόρ - Πόρτο Κρίστο - Σπήλαιο του Δράκου – Αγκούλια – Ίνκα - Πλάγια ντε Μούρο

Είδος: Αεροπορική
Περίοδος: 15 Αυγούστου 2019, Καλοκαίρι 2019,
Διάρκεια: 7,8 μέρες
Αναχωρήσεις: 31-07-2019, 07-08-2019, 14-08-2019, 21-08-2019,
1. ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, την Μαγιόρκα. Ένα νησί με διπλάσια έκταση από την Ρόδο, που όμως έχει τρομερή τουριστική ανάπτυξη και δέχεται τόσους τουρίστες όσους ολόκληρη η Ελλάδα!!!! Το όνομα Μαγιόρκα προέρχεται από το λατινικό insula maior - δηλαδή Μεγάλο Νησί. Χάρη στις μεγάλης έκτασης αμμώδεις παραλίες, τις δαντελωτές ακτές, τα γαλανά νερά της, τους καταπράσινους λόφους, το μεσογειακό της κλίμα και την καταλανική φιλοξενία, η Μαγιόρκα, μαζί με την Μενόρκα και την Ίμπιζα, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη: θα δούμε τον υπέροχο καθεδρικό ναό, το Palau de l’Almudaina, το μέγαρο του δημαρχείου, θα περπατήσουμε στα σοκάκια με τον αρχηγό μας, θα περιηγηθούμε ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά των ευγενών, ενώ θα έρθουμε και στο κάστρο Μπελβέρ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ, θα μεταφερθούμε εκεί που χτυπά η καρδιά της νυχτερινής ζωής της Μαγιόρκα, με γραφικά υπαίθρια εστιατόρια, ευφάνταστα μπαράκια με θέα τη Μεσόγειο ή το κάστρο, αλλά και περατζάδες στα σοκάκια και λιμάνι που σφύζει από ζωή. Διανυκτέρευση.


2. ΠΑΛΜΑ – ΒΑΛΛΝΤΕΜΟΣΑ – ΠΟΡΤ ΝΤΕ ΣΟΛΙΕΡ

Πρόγευμα και αναχώρηση για μια εκδρομή στην παραδοσιακή πολιτεία της ενδοχώρας, την Βαλλντεμόσα. Εδώ θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό καστρομονάστηρο της Καρτούχα (Cartuja) όπου έζησε το 1838 ο Σοπέν με τη Γεωργία Σάνδη, ενώ θα απολαύσουμε και τη βόλτα μας στην πόλη. Συνεχίζουμε για το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Πορτ ντε Σόλιερ, όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο. Αργότερα επιστρέφουμε στην Πάλμα, ενώ το βράδυ θα μυηθούμε ξανά στη νυχτερινή ζωή της πόλης.


3. ΠΑΛΜΑ – ΜΑΝΑΚΟΡ – ΠΟΡΤΟ ΚΡΙΣΤΟ - ΑΓΚΟΥΛΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να πραγματοποιήσουμε τον γύρο του νησιού. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης θα γνωρίσετε διάφορα γραφικά χωριά της ενδοχώρας, αλλά και τις πανέμορφες παραλίες του, με επιλεγμένες στάσεις στο Μανακόρ, όπου θα επισκεφθείτε το φημισμένο εργοστάσιο μαργαριταριών, καθώς και στο ακρωτήριο Φορμεντόρ, από τον φάρο του οποίου θα θαυμάσετε μια υπέροχη θέα. Στη συνέχεια, περνώντας από το γραφικό λιμανάκι του Πόρτο Κρίστο, θα δείτε το περίφημο σπήλαιο του Δράκου με τους σταλακτίτες, τους σταλαγμίτες και μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες λίμνες του κόσμου. Εκεί θα απολαύσετε και ένα μίνι κονσέρτο κλασσικής μουσικής από μουσικούς που παίζουν σε βαρκούλες μέσα στη λίμνη - μία πραγματικά μοναδική εμπειρία σε αυτό το υποβλητικό τοπίο. Συνεχίζουμε για την εξωτική παραλία Αγκούλια με τα τυρκουάζ νερά για να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Θα χρειαστεί να περπατήσουμε λίγο για να κατεβούμε στην παραλία, μια και το πούλμαν δεν μπορεί να κατέβει το στενό δρομάκι, ωστόσο αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο! Επιστροφή στην Πάλμα και ευκαιρία για μία ακόμα βραδιά να απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή της Πάλμα. Διανυκτέρευση.


4. ΠΑΛΜΑ – ΙΝΚΑ – ΠΛΑΓΙΑ ΝΤΕ ΜΟΥΡΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την παραλία Πλάγια ντε Μούρο, στο ανατολικό άκρο του νησιού. Καθοδόν θα κάνουμε μία στάση στην κωμόπολη της Ίνκα, πριν συνεχίσουμε για την Πλάγια ντε Μούρο. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και βόλτα. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στην Πάλμα, όπου θα κάνουμε μια βόλτα στην ψαραγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.


5. ΠΑΛΜΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΙΝΟΡΚΑ)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά, με τον αρχηγό μας μπορείτε να επισκεφθείτε το γειτονικό νησί τη Μινόρκα, το πιο απομακρυσμένο από την ισπανική ενδοχώρα από τις Βαλεαρίδες. Η Μενόρκα, ένα νησί που είναι πλούσιο σε προϊστορικά ερείπια, έχει χαρακτηριστεί τεράστιο υπαίθριο μουσείο. Τα περισσότερα μνημεία είναι έργα των «Ταλαγιότ», που έζησαν εδώ το 2.000-1.000 π.Χ. και πήραν το όνομά τους από τα ταλαγιότ, τεράστιους πέτρινους πύργους. Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια και άλλα χτίσματα της Εποχής του Ορείχαλκου, διάσπαρτα σε όλο το νησί.Συνήθως είναι ανοιχτά στο κοινό, δωρεάν και προσφέρουν στους επισκέπτες μια εικόνα για τους αρχαίους κατοίκους. (κόστος προαιρετικής εκδρομής, με φέρυ, ξεναγήσεις και ιδιωτικό πούλμαν €160)


ΠΑΛΜΑ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΙΜΠΙΖΑ

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή με τον αρχηγό μας στο νησί Ιμπιζα γνωστό για τα ξέφρενα πάρτυ του αλλά και τις ωραίες παραλίες του. Θα δούμε το γραφικό χωριουδάκι Santa Eulalia, με το ιδιαίτερο χρώμα την παραλία του San Vicente και την πόλη San Antonio, Τελευταίος σταθμός η Dalt De Vila μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Επιστροφή πολύ αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη Μαγιόρκα. (κόστος προαιρετικής εκδρομής, με φέρυ, ξεναγήσεις και ιδιωτικό πούλμαν €160)


7. ΠΑΛΜΑ

Πρόγευμα και εκδρομή έκπληξη.


8. ΠΑΛΜΑ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος έως την ώρα για την μετάβαση στο αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής μας.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Η σειρά του μπορεί να αλλάξει ανάλογα την ημερομηνία αναχώρησης. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.Το 7ήμερο πρόγραμμα έχει 1 μέρα λιγότερη στην Μαγιόρκα.


.